Mies epäonnistui seksissä – hyökkäsi dildolla naisen kimppuun

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridalainen mies pääsee jälleen kerran erikoisten rikosuutisten päähenkilöksi. Tällä kertaa eräs floridalainen herra on pahoinpidellyt tyttöystäväänsä seksilelulla epäonnistuneen yhdynnän päätteeksi. Nainen sai pieniä vammoja kährämässä, ja mies joutui vankilaan.

Floridan Stuartin asuntovaunualueella asuva 42-vuotias Eric Pritsch pidätettiin väkivaltaisen käyttäytymisen vuoksi. Mies oli harrastanut seksiä 58-vuotiaan tyttöystävänsä Carol Favuzzan kanssa, mutta ei valitettavasti suoriutunut aktista. Favuzza oli haukkunut, että Pritsch oli hiiri eikä mies.

Floridalainen mies tulistui kommentista niin paljon, että otti käteensä muovivalmisteisen dildon. Hän löi naista seksilelulla kasvoihin ja selkään. Molemmat riidan osapuolet olivat humalassa, ja Pritsch toimitettiin poliisin huostaan. Hän vapautui vankilasta 2.500 dollarin takuusummaa vastaan, mutta joutuu oikeuden eteen maaliskuussa, The Smoking Gun uutisoi.