Justin Bieber yhdisti voimansa nettitähti Piko Taron kanssa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Esittelimme taannoin japanilaisen Piko Taron kappaleen Pen-Pineapple-Apple-Pen. Monien yllätykseksi myös kanadalaissyntyinen teini-idoli Justin Bieber ihastui japanilaisen nettirenkutukseen ja ryhtyi hehkuttamaan miehen tuotantoa kovaäänisesti.

Piko Taro on saavuttanut omituisilla kappaleillaan miljoonayleisön Youtubessa. Justin Bieberin fanittaminen noteerattiin myös Japanissa, ja nyt puhelinoperaattori Softbank on palkannut molemmat muusikot uusimmalle mainosvideolleen esiintymään. Piko Taro on esiintynyt yhtiön palveluksessa ennenkin, mutta Bieberille kyseessä on ensimmäinen kerta, RocketNews24-sivusto uutisoi.

Piko Taro on kellertäviin eläinkuoseihin pukeutunut mies, jolla on viivasuorat viikset ja himmennetyillä peililinsseillä varustetut aurinkolasit. Hahmon takana on japanilainen koomikko Kosaka Daimaou. Piko Taro on kertonut julkaisevansa CD-levyn, jolla kuullaan hittibiisin lisäksi muun muassa kappaleet Neo Sunglasses ja Please Let Me Borrow Them. Levyn lisäksi markkinoille on tulossa DVD, jonka ennakkotilaajille lähetetään Piko Taron pukua matkiva asukokonaisuus.