Mies löysi kitarastaan yllätyksen – käärme luikerteli sisällä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Käärmeet löytävät välillä hyvin ovelia piilopaikkoja yrittäessään löytää itselleen lämpimän ja vaaroilta suojaavan kolon. Tällä kerralla piilopaikka oli löytynyt miehen kitarasta, jonka sisälle käärme oli onnistunut luikertelemaan miesten huomaamatta.

Videolla nähdään hurja tilanne, jossa mies huomaa, että hänen kitaransa sisällä on käärme. Kitara on tuntunut painavammalta, minkä jälkeen hetken sitä tarkasteltuaan mies huomasi, että sen sisällä näkyy melko kookas käärme. Mies kiittää videolla onneaan, että hän ei ehtinyt ottamaan kitaraa syyliinsä ja alkanut soittamaan sitä.

Miehet päättivät mennä ulos kitaran kanssa vapauttamaan käärmeen lähimmän metsän laidalle. Mies alkoi heiluttelemaan kitaraa kädessään ja hetkisen sitä ravisteltuaan videolla nähdään miten käärme lopulta putoaa kitaran sisältä ja luikertelee miehiä pakoon metsikköön.