Gwen Stefani suunnitteli treffit Blake Sheltonille – tämäkö miesten unelma?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muusikkopari Gwen Stefani ja Blake Shelton ovat julkisesti hehkuttaneet onneaan rakastuttuaan toisiinsa heidän kummankin avioliittojen päätyttyä. Gwen Stefani on saanut ujon kantripojan kokeilemaan kaikkea uutta, ja nyt hän on vienyt miehen myös Disneylandiin.

Gwen Stefani kertoi Jimmy Fallonin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän ei voinut uskoa kuulemaansa Sheltonin kertoessa, että hän ei ole koskaan käynyt Disneylandissa. Stefani päätti heti korjata asian, ottaa miehen kainaloonsa ja suunnata huvipuistoon.

Laulajatar paljasti Sheltonin ujostelevan ja jopa välttelevän paikkoja, joissa on paljon ihmisiä, koska hän ei pidä hälinästä, huomiosta ja valokuvien ottamisesta. Hän oli ujoudestaan huolimatta suostunut Stefanin mukaan huvipuistoon, jossa kaikki olivat heti tunnistaneet huomiota herättävän pariskunnan.

Stefani sai huvipuistossa huomata, että mies ei suostu tulemaan hurjimpiin vuoristoratoihin, mikä sai naisen hieman pettyneeksi. Gwen Stefani oli kuitenkin saanut miehen osaan rauhallisemmista laitteista, joihin hyvin pitkä Shelton ei ollut jalkojensa kanssa mahtua istumaan.