Klamydia keskeytti keikkansa tappelun vuoksi: ”Heittäkää nyt noi urpot vi**uun täältä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Vaasalainen rocksuosikki Klamydia oli lauantaina konsertoimassa Tampereen Hervannassa järjestetyssä Hervantarockissa, kun yhtye joutui yllättäen keskeyttämään esiintymisensä. Yhtyeen laulaja Vesku Jokinen nimittäin huomasi kesken kappaleen esittämisen, että yleisön joukossa oli alkanut tappelu.

YouTubessa julkaistulla videolla nähdään miten järjestysmiehet reagoivat ensin tilanteeseen ja pian sen jälkeen Jokinen levittää kätensä kesken kappaleen ja yhtye lopettaa sen esittämisen välittömästi.

Tämän jälkeen Vesku osoitti kuka talossa määrää, sillä hän ryhtyi ohjeistamaan henkilökuntaa ja ripittämään riehujia.

– Ja sitten se tappelu loppuu välittömästi. Siis väännetäänkö täällä joidenkin rullatuolimiesten kanssa saatana. Heittäkää nyt noi urpot vittuun täältä. Voi hyvä Jumala. Hei auttakaa nyt tuolla on yksi jätkä rullatuolissa ja noi makaa tossa päällä, Vesku Jokinen totesi mikrofoniin.

– Juuri noin, mulkut pois. Sovitaanko nyt sitten, että tätä ei tehdä enää. Tää on ensimmäinen kerta, kun mä näen, että rullatuolimiesten vieressä aletaan tappelemaan. Luulisi nyt sen verran tajuavan, saatana. Sanotaan noille mulkuille, että ”Älä peitä mun aurinkoo!”.

Tapauksesta kertoi ensimmäisenä Voice.