Opiskelija perusti tukipaikan erosta toipuville: ”Kissani on sinua parempi puoliso”

Lifestyle · Tim Isokivi

Monet ovat vähintäänkin suunnitelleet lähettävänsä vaikeina hetkinä avautumisviestejä entisille kumppaneilleen. Useimmissa tapauksissa viestien lähettämistä kannattaa tietenkin harkita kahteen kertaan.

Princetonin yliopistossa opiskeleva Sean Drohan perusti Google Docsiin taulukon, jonka nimi on ”Things I wanna text my ex”, eli asioita joita haluan tekstata exälleni. Siellä ihmiset voivat anonyymisti purkaa tunteitaan entisiä seurustelukumppaneitaan ja puolisojaan kohtaan.

– On paljon asioita mitä haluaisin sanoa exilleni, ja liian paljon sellaisia joita olen mennyt sanomaan. Ihmiset rakastavat anonyymejä tilaisuuksia purkaa tunteitaan, Drohan kertoo Refinery 29 -sivustolle.

Taulukkoon on ilmestynyt satoja viestejä. Osa niistä on aggressiivisia, osassa kaipaillaan entisten heilojen perään. Toisten sävy on humoristinen ja joissain viesteissä avaudutaan rankoista sekä traumaattisista tapahtumista.

– Kissani on sinua parempi puoliso. Se ei ehkä voi tyydyttää minua seksuaalisesti… Mutta et sinäkään voinut, avaudutaan yhdessä viestissä.

– Olen se, joka puhkoi autosi renkaat, lukee toisessa.

– Toivon että voit olla onnellinen, yksi toteaa.

 

Google Docs