Olohuoneessa tyrmistyttävä näky: Perheellä VALTAVA biisoni lemmikkinä!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Teksasin Quinlanissa asuva R. C. Bridges tunnetaan biisonikuiskaajana. Perheen omakotitalossa asuu täysikokoinen biisoni nimeltään Wild Thing. Biisonisonnit voivat kasvaa 3,5 metriä pitkiksi, kaksi metriä korkeiksi ja painaa jopa tonnin.

Jos luulit, että sinun lemmikkieläimesi valtaavat aina sohvan, niin kokeile ensi kerralla elää täysikasvuisen biisonin kanssa. Bridges on kasvattanut biisoneita koko ikänsä, mutta joutui myymään laumansa pois silmäleikkauksen vuoksi. Hän piti kuitenkin yhden ja rakkaimman yksilön. Mies koulutti pienestä biisonista perheenjäsenen vertaisen lemmikkieläimen.

Samassa taloudessa asuu myös kaksi sutta. Biisonikuiskaaja on kouluttanut suurikokoisten sorkkaeläinten lisäksi myös hevosia. Hän tunnustaa viettävänsä enemmän aikaa biisonin kuin oman vaimonsa seurassa. Wild Thing pääsee kulkemaan tilalla vapaasti ja sillä on oma ulkotarha, jossa ohikulkijat käyvät ihailemassa karvaista jättiä.