Koira syntyi ilman etutassuja – rakastava perhe ei antanut periksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Nubby-nimisen valkoisen bokserin synnyttyä huomattiin, että koiran etutassut eivät olleet kehittyneet kunnolla vaan niiden tilalla oli vain pienet nysät. Koirien on nähty oppivan uskomattomia asioita kehityshäiriöistä huolimatta, minkä vuoksi perhe ei aikonut lopettaa koiraa vaan antaa sille mahdollisuuden.

Nubby-pentu on suloinen pikkuveijari, joka pääsee halutessaan liikkumaan eteenpäin eri tavoilla. Välillä koira työntää takajaloillaan itseään eteenpäin, ja viime aikoina koira on oppinut myös nousemaan pieniksi hetkiksi kokonaan takajalkojen varaan.

Koiran iloisuus ja elämänhalu on tarttuvaa. Uteliaisuuden ja kärsivällisyyden myötä on käynyt ilmi, että Nubby tulee vielä oppimaan kävelyä ja juoksemista pelkillä takajaloillaan tasapainotellen. Nubbyn kasvamista ja jokapäiväisiä seikkailuja voi seurata koiran omalla Facebook-sivustolla.