Vesirinkeleistä outo välikohtaus junassa – Bagelgate hämmentää

Ohhoh! · Tim Isokivi

Lontoossa todistettiin taannoin vesirinkeleistä alkunsa saanutta erikoista välikohtausta. Twitteriin ikuistettu ja poliisien väliintuloon päättynyt tapahtumasarja on saanut sosiaalisessa mediassa jo nimen bagelgate.

Kaikki alkoi melko viattomasta tempauksesta, jossa joukko ihmisiä asetteli rinkeleitä muiden matkustajien päiden päälle. Kaikki eivät olleet asiasta mielissään, ja pian kaksi naista oli ottamassa toisistaan fyysisesti mittaa. Naisia jouduttiin pitelemää erossa toisistaan väkivallan ehkäisemiseksi.

Ei aikaakaan, kun vaunussa oli täysi kaaos päällä. Keskenkasvuisten tapaan käyttäytyneet matkustajat huusivat, riehuivat ja heittelivät vesirinkeleitä ulos ikkunasta. Lopulta poliisit ilmestyivät paikalle, jonka myötä koko vaunu hiljeni kuin peruskoulun oppilaat vihaisen opettajan saapuessa luokkaan.

Paikalla ollut Twitter-käyttäjä Dougie Stew onnistui taltioimaan tapahtumat videolle. Tapaus herätti runsaasti keskustelua sosiaalisessa mediassa. Hämmentävää bagelgatea kuvailtiin jopa kaikkien aikojen brittiläisimmäksi asiaksi, mitä verkossa on nähty.