Beyonce ja Jay-Z ostamassa 85 miljoonan luksuslukaalin?

Koti & Asuminen Lux Viihdeuutiset · Stara.fi

Miljardööri ja formulamoguli Bernie Ecclestonen tytär Petra Ecclestone osti vuonna 2011 maailman tunnetuimpiin lukeutuvan ökykartanon 85 miljoonalla dollarilla televisiotuottaja Aaron Spellingin leskeltä Candy Spellingiltä. Nyt kartanon huhutaan olevan taas vaihtamassa omistajaa.

Hollywoodissa kerrotaan, että artistipari Beyonce ja Jay-Z ovat ostamassa Holmby Hillsin luksusalueella sijaitsevaa taloa itselleen ennen kaksostensa syntymistä. Alue lukeutuu Yhdysvaltojen ja koko maailman kalleimpiin.

Aaron Spellingin aikoinaan perheelleen rakennuttamassa kartanossa on 7.000 neliötä, 14 makuuhuonetta, viisi eekkeriä maata, parkkipaikat peräti sadalle autolle sekä oma keilahalli. Kodin luksusta tarjoaa myös oma elokuvateatteri, kauneushoitola, nukkemuseo ja valtava aulatila hovimiehineen.