Burger King paloi täysin rajussa tulipalossa – ketjun seuraava teko yllätti jokaisen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmankuulu hampurilaisketju Burger King joutui taannoin ikävään tilanteeseen, kun yksi sen ravintoloista tuhoutui täysin rajussa tulipalossa. Eikä se ollut ainoa. Ketjun seuraava teko yllätti kuitenkin jokaisen, koska se onnistui kääntämään useat tulipalot mainokseksi.

Burger King tunnetaan avotulella tehdyistä hampurilaisistaan, joten se onnistui yhdistämään nämä kaksi tekijää mainoskampanjassa tavalla, jota sen kilpailijat tai mikään muukaan yritys tuskin olisi uskaltanut tehdä. Tulipalo valjastettiin nimittäin yhtiön mainokseksi. Kuvissa nähdään palavat ravintolat Italiassa sekä Yhdysvaltojen Oregonissa ja Pennsylvaniassa.

David Miami -mainostoimiston toteuttamassa kampanjassa yhtiö muistutti, että sen hampurilaiset tehdään avotulella, vaikka sillä onkin joskus katastrofaaliset seuraukset. Asiakkaille kerrottiin, että Birger Kingejä on palanut vuodesta 1954 saakka enemmän kuin mitään muita pikaruokaravintoloita.

Burger King
Burger King
Burger King