Ed Sheeran pudotti 23 kiloa – teki tämän 10 minuutin treenin joka päivä

Fitness Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Englantilaismuusikko Ed Sheeran palasi parin vuoden tauolta hetki sitten julkaisemalla kaksi täysin erilaista kappaletta, joista kummatkin otettiin avosylin fanien puolelta vastaan. Nyt Sheeran on paljastanut miten hän joutui kamppailemaan painonsa kanssa keikkatauon aikana.

Keikoilla artistit voivat lähes huomaamattaan kuluttaa paljon kaloreita rippuen hieman siitä miten paljon artisti liikkuu lavalla. Ed Sheeran ei huomannut tätä keikkaillessaan, mutta keikkatauon aikana laulaja sai nopeasti huomata millainen vaikutus keikkailemisen pois jäämisellä oli hänen vartaloonsa.

Ed Sheeran jatkoi samaa elämäntyyliä tauollaankin ja söi huoletta pizzaa ja joi olutta. Mies huomasi kuitenkin nopeasti, että hän oli lihonut huomattavan määrän. Sheeran ei lopulta mahtunut enää mihinkään muihin vaatteisiinsa kuin mukaviin verryttelyhousuihin, joista tulikin popparin luottovaate.

Tauon loppupuolella Ed Sheeran päätti, että hänen on aika ryhdistäytyä. Mies alkoi juoksemaan päivittäin kymmenen minuuttia, jonka aikana hän vuorotteli hölkällä ja kovilla sprinteillä 30 sekunnin välein. Pieni vaivannäkö palkitsi laulajan, joka onnistui pudottamaan painoaan 23 kiloa ennen uuden musiikin julkaisemista.

Ed Sheeran on Daily Mail -lehden mukaan kommentoinut, että salaisuus piilee rutiinissa. Vaikka kymmenen minuuttia on lyhyt aika, se riittää mikäli sen käyttää kunnolla hyödyksi. Kyse on miehen mukaan jokapäiväisestä rutiinista, minkä vuoksi hänen ei tarvitse asua kuntosaleilla pitkiä aikoja pitäessään vain siitä huolen, että hän tekee kymmenen minuutin ohjelmansa joka päivä.