Erika Jordan treenasi puistossa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja PlayboyTV-ohjelman juontaja Erika Jordan on ollut otsikoissa pääasiassa erilaisten hyväntekeväisyyksien merkeissä, kun hän on tehnyt hyvää esimerkiksi bikineissä. Hänet tunnetaan myös ahkerana kuntoilijana ja fitness-kaunottarena.

Eilen Erika Jordan kuvattiin Los Angelesin Studio Cityssä puistossa, jossa hän oli pitämässä huolta kunnostaan. Neitokaisen treenisessio oli poikkeuksellisen näyttävä.

Saksalaissyntyinen näyttelijätär Erika Jordan asuu nykyisin Yhdysvalloissa. B-sarjan julkkistähti on työskennellyt näyttelemisen lisäksi myös henkilökohtaisena kunto-ohjaajana, deittikonsulttina ja ohjaajana. Hänet tunnetaan parhaiten suorituksestaan elokuvassa Sharknado 3, vaikka Erika on vilahtanut myös Dexter ja NCIS -televisiosarjoissa. Parhaillaan hän juontaa PlayboyTV-kanavaa.

Splash
Splash
Splash
Splash