Lentokoneesta löytyi hiiri – lähtö viivästyi neljä tuntia

Matkailu · Terhi Piiroinen

Lontoon Heathrow’n lentokentältä San Franciscoon matkalla olleet ihmiset ovat pöyristyneet, koska heidän lentonsa oli viivästynyt neljä tuntia alkuperäisestä aikataulusta. Syynä oli pieni hiiri.

British Airwaysin lennon oli tarkoitus lähteä kohti Yhdysvaltojen San Franciscoa. Matkustajat istuivat jo koneessa lähtövalmiina, kun kapteeni kuulutti epätavallisesta tilanteesta juuri ennen nousua. Matkustajien oli vaihdettava konetta, koska lentokoneesta oli löytynyt hiiri, BBC uutisoi.

Associated Pressin julkaiseman videon mukaan matkustajat olivat ottaneet tilanteen huumorilla ärsyyntymisestä huolimatta. He vitsailivat, että hiireltä saattoi puuttua Yhdysvaltoihin matkustamiseen oikeuttava viisumi. Uusi lento lähti neljä tuntia myöhemmin – ja tällä kertaa ilman englantilaisia hiiriä.