Oscar-skandaalin ikävä seuraus – henkilökunta tarvitsee nyt henkivartijoita

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sunnuntaina Oscar-gaalassa nähtiin poikkeuksellinen skandaali, kun Parhaan elokuvan palkinnon voittajaksi julistettiin ensin väärä elokuva. Oikea voittaja selvisi, kun voittajaksi julistettu ryhmä oli jo pitämässä kiitospuhettaan.

Skandaalin syyksi paljastui lopulta väärä kirjekuori. Kirjekuorista ja niiden jakamisesta vastasi kansainvälinen talousalan yritys ja sen henkilökunta. Eräs syyllisiksi nimetyistä on Martha Ruiz, jonka elämään skandaali on nyt vaikuttanut ikävällä tavalla.

Eilen nimittäin selvisi, että tuotantoyhtiö on joutunut palkkaamaan hänen kotinsa edustalle henkivartijan. Turvamiehet päivystävät parhaillaan Ruizin kodin edustalla mustassa tila-autossa ja pitää mahdolliset tunkeilijat loitolla.