Savon Sanomilta upea kunnianosoitus Kulta-Iivolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Iivo Niskanen nousi eilen suomalaisten sankariksi voittamalla upeati MM-kultaa 15 kilometrin hiihdossa. Häntä juhlittiin näyttävästi monin tavoin, ja sosiaalinen media täyttyi Niskasta ylistävistä kommenteista.

Nyt myös Savon Sanomat on tehnyt näyttävän tempauksen kuopiolaisen Niskasen voiton kunniaksi. Tämän aamun sanomalehden nimenä on nimittäin Savon Sanomien sijaan Iivon Sanomat.

– Savon Sanomat halusi huomioida alueemme urheilijan upean suorituksen vaihtamalla nimensä yhdeksi päiväksi Iivon Sanomiksi. Suoritus on erityisesti yksilöurheilussa hyvin poikkeuksellinen. Tämä symboloi myös suomalaisen hiihdon uutta nousua, lehden päätoimittaja Seppo Rönkkö kertoi.

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun Savon Sanomat muutti nimeään.