Tässä se nyt on! Super-jäätelö tekee paluun kauppoihin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme viime vuoden lopussa, että takavuosien huippusuosittu Super-jäätelö on tekemässä paluun Suomen markkinoille. Retrobuumin myötä monet vanhat hittituotteet ovat palanneet, ja Nestle paljasti Super-jäätelön nousseen viime vuonna kyselyssä kaikkein toivotuimmaksi jälleenlanseeraukseksi.

Nyt jäätelöyhtiön verkkosivuille on viimein ilmestynyt kahden Super-jäätelön kuvat. Samalla vahvistuivat aiemmin saamamme tiedot, joiden mukaan ensivaiheessa myyntiin on tulossa suklaan ja lakritsan makuiset jäätelöt. Muita makuja olivat aikoinaan muun muassa mansikka ja toffee, joita ei tällä tietoa tulla vielä näkemään.

Super-jäätelöt olivat vielä 1990-luvulla suosionsa huipulla, ja siltä ajalta ovat peräisin myös kohua aiheuttaneet televisiomainokset. Jotkut katsojista pitivät niitä liian rohkeina, seksistisinä ja jopa härskeinä. Aika näyttää millaisin mainoksin Supereita tullaan vuonna 2017 mainostamaan verkkovideoina – ja ehkä jopa televisiossa.