Upea versio Ed Sheeranin kappaleesta – vaikea panna paremmaksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Walk off the Earth -niminen kokoonpano julkaisee YouTube-kanavallaan videoita, joissa he tekevät versioita uusista isoista hittibiiseistä. Yhtye nousi suureen suosioon sen jälkeen kun he tekivät aikoinaan upean version Gotyen Somebody that I used to know -kappaleesta.

Nyt yhtye on julkaissut videon, jossa he luovat mahtavan version Ed Sheeranin uudesta Shape of You -kappaleesta jamitellen olohuoneessa. Muusikot onnistuvat jälleen kerran saamaan kuulijalle kylmiä väreitä laulajien upeilla harmonioilla ja erikoisilla soittimilla.

Walk off the Earth -yhtye on huomannut sen, että Ed Sheeranin kappaleessa on samantyylinen melodia ja rytmi kuin TLC-tyttöbändin No Scrubs-kappaleessa, johon laulajat vaihtavat kekseliäästi kesken esityksen. Videolla ihastuttaa musiikin lisäksi myös suloinen taapero, joka yrittää osallistua esitykseen kiipeilemällä sohvalla.