Älä tatuoi silmäluomia humalassa – tässä kivulias seuraus

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Välillä ihmiset tekevät humalassa hölmöjä asioita, joita he tulevat myöhemmin katumaan. Tatuoinnin ottaminen alkoholin vaikutuksen alaisena ei ole kovin järkevää, minkä eräs mies sai huomata yrittäessään poistattaa pysyväksi tarkoitettua merkkiä ihostaan.

Melbournesta kotoisin oleva base-hyppääjä Jay oli mennyt ystäviensä kanssa Meksikoon. Meksikossa oli noussut niin kova myrsky, että miehet eivät olleet päässeet hyppimään kolmeen päivään. Sen vuoksi kaveriporukka oli päättänyt käyttää päivät juomiseen ja juhlimiseen.

72 tunnin juhlimisen jälkeen miehet olivat selvittäneet päänsä. Jay oli nauranut amatööritatuoinneille, joilla hänen kaverinsa olivat sotkeneet heidän omat jalkansa. Kaverit olivat kuitenkin saaneet vielä makeammat naurut Jayn ulkonäön vuoksi huomatessaan, että mies itse oli tatuoinut Party 2 Impact -tekstin omiin silmäluomiinsa. Videolla nähdään miten kivuliaalta silmäluomien laserhoito näyttää Jayn yrittäessä poistattaa tatuointiaan.