Donald Trumpille taas hulvaton videoviesti Suomesta

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Eurooppalaiset vastasivat taannoin koomiste videoiden muodossa presidentti Donald Trumpin kehotuksiin nostattaa Yhdysvallat ensimmäiselle sijalle. Kaikki alkoi hollantilaisen satiiriohjelman videosta, jossa maata esiteltiin Trumpille miehen omalla puhetyylillä.

Myös Suomi julkaisi hauskan vastineen Yhdysvaltojen presidentille suunnatusta esittelyvideosta. Nyt Suomen kirjastoseura on tehnyt oman videonsa, joka toivottavasti tavoittaa Donald Trumpin sosiaalisen median kautta. Suomen kirjastoseura on kuullut, että Trump ei pidä lukemisesta, minkä vuoksi se yrittää saada presidentin jälleen lukemaan.

Videolla Suomen kirjastoseura imitoi Donald Trumpin puhetta ja yrittää vakuuttaa miehen siitä, että hänen tulisi mennä kirjastoon. Kirjan lainaaminen on helppoa ja ilmaista, ja Trumpin omia sanoja lainaten presidentti voi tarrautua kenen tahansa kirjaan millä hyllyllä tahansa. Kirjastoseura myös muistuttaa, että kirjastossa on kirjojen lisäksi lainattavissa monia lehtiä, joita Trump kutsuu tuttavallisemmin feikkiuutisiksi.

Trump doesn't like books. We are here to help.

Dear President Trump… A letter for you from the Libraries Of Finland.

Publié par Suomen kirjastoseura sur jeudi 2 mars 2017