Keanu Reeves ja Isla Fisher tähdittävät Dome Karukosken elokuvaa?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen elokuvaohjaaja Dome Karukoski on ollut viime aikoina esillä kansainvälistä huomiota saaneen Tom of Finland -elokuvansa merkeissä. Hänen tulevassa elokuvassa nähdään lehtitietojen mukaan kaksi Hollywoodin supertähteä, Keanu Reeves ja Isla Fisher.

Splash
Keanu Reeves Rantarock, Vaasa 1999, Kuva: Stara, All rights reserved

Asiasta uutisoi elokuvamedia Deadline. Kyseessä on Deadlinen mukaan The Starling -elokuva, jonka ohjaa Dome Karukoski. Keanu Reevesin kanssa neuvottelut ovat parhaillaan käynnissä, mutta Isla Fisherin kanssa jo aivan loppusuoralla. Elokuvan tarina on Matt Harrisin käsialaa.

Keanu Reeves on yksi tunnetuimmista Hollywood-tähdistä, joka on esittänyt päärooleja lukuisissa menestyselokuvissa, kuten Matrix ja Speed. Suomi ei ole Reevesille täysin tuntematon, sillä hän kävi 1990-luvulla esiintymässä Vaasan Rantarockissa Dogstar-yhtyeensä kanssa.