Transsukupuolinen lauloi dueton itsensä kanssa – ennen ja jälkeen hormonihoitojen

Ohhoh! Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Transsukupuoliset henkilöt ovat olleet kuluneen vuoden aikana enemmän esillä kuin koskaan aiemmin, ja ihmiset ovat Caitlyn Jennerin sukupuolenkorjauksen myötä olleet yhä kiinnostuneempia näkemään ja kuulemaan transsukupuolisten tarinoita ja kokemuksia. Nyt Charlie Peck on julkaissut ihanan videon, jossa hän laulaa dueton itsensä kanssa.

Charlie Peck on äänittänyt ja kuvannut ystävänsä avulla hienon version Edward Sharpe and the Magnetic Zerosin Home-nimisestä kappaleesta. Aluksi näyttäisi siltä, että videolla laulaa sekä nuori mies että nainen. Kappaleen edetessä käy kuitenkin ilmi, että esittäjä on yksi ja sama henkilö.

Charlie Peck on kuvannut ja laulanut ensimmäiset laulut ennen hormonihoitojen alkamista. Yhdeksän kuukauden jälkeen hoitojen alkamisesta hän lauloi nauhalle miehen osuudet hänen äänensä madalluttua. Peck on onnistunut luomaan tärkeästä aiheesta ihanan kokonaisuuden, johon Home-kappaleen lyriikat sopivat täydellisesti.