WWE Wrestling-kaunotar bikineissä – nyt on timmi vartalo!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Amerikkalainen entinen showpainija Barbie Blank tunnettiin kehässä nimellä Kelly Kelly. 26-vuotias kaunotar paini 2006 – 2012 WWE-showpainiorganisaation järjestämissä otteluissa. Sittemmin hän on siirtynyt ammattilaisuraltaan eläkkeelle ja ottelee vain satunnaisesti.

Nyt Barbie kuvattiin rannalla Miami Beachilla, jossa hän käväisi pulahtamassa auringonoton välillä myös meren vilvoittaviin aaltoihin.

Barbara Jean Blank on harrastanut aikoinaan voimistelua ja toiminut cheerleaderina. Hän opiskeli TV-journalismia ja työskenteli mallina Venus-uimapukumerkille ja Hawaiian Tropic -merkille. Blank seurusteli aikoinaan painija Andrew Martinin kanssa, kunnes mies kuoli vuonna 2009 yliannostukseen.

Splash
Splash
Splash
Splash