Noidat langettivat loitsun Donald Trumpin ylle

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen presidentti Donald Trumpia pyritään vastustamaan jo magian avulla. Joukko noitia langetti perjantaina 24. helmikuuta loitsun Trumpin ylle.

Ihmisiä kehotettiin osallistumaan loitsuun verkossa, ja tapahtuman Facebook-sivu onkin kerännyt jo yli 12 tuhatta seuraajaa. Rituaaliin osallistuneiden joukossa oli myös aiheeseen liittyvän twiitin jakanut laulaja-lauluntekijä Lana Del Rey.

Järjestäjien mukaan kyseessä ei ollut kirous, vaan ennemminkin loitsu jonka pitäisi ennaltaehkäistä pahoja tekoja. Sen tekemiseen tarvittiin muun muassa epäimarteleva kuva Trumpista, tornia esittävä tarot-kortti ja oranssi kynttilä.

Tempaus ei jää ainoaksi laatuaan, vaan noitien tarkoituksena on toistaa loitsun langettaminen niin kauan kuin Trump on virassaan. Rituaali aiotaan suorittaa seuraavan 26. maaliskuuta, kuun ollessa taivaalla jälleen sirpin muodossa.