Mikä vartalo! Rita Ora ryhtyi alusvaatemalliksi – kurvit kohdallaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Rita Oran fanit odottavat jo viidettä vuotta, että naisen uusi albumi julkaistaisiin. Popkaunotar nousi julkisuuteen vuonna 2012 How We Do (Party) -nimisellä kappaleella, joka nousi monissa maissa nopeasti listaykköseksi. Lokakuussa Rita teki mallisopimuksen Tezenis-alusvaatemerkin kanssa, ja nyt hänet on kuvattu uuden malliston mainoskuvauksissa.

26-vuotias Rita näyttää kuin syntyneen alusvaatemallin uralle, joten hänellä lienee uravalinta valmiiina, jos poptähden ura joskus päättyy. Tezenisin tuoreissa mallikuvissa hänet nähdään uhkeana poseeraamassa studiokuvaajalle.

Viime aikoina Rita Ora on kuvattu pääasiassa ulkomusiikillisissa merkeissä. Rita riitaantui levy-yhtiönsä kanssa vuonna 2015, mutta sai viimein oikeusjutun sovittua vuoden 2016 toukokuussa. Nainen allekirjoitti uuden sopimuksen Atlantic Records -levy-yhtiön kanssa, ja parhaillaan fanit odottavat uutta musiikkia.

Splash
Splash
Splash
Splash