Nainen jäi junan alle: 56 tavaravaunua jyräsi päältä – henki säilyi!

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Länsi-Bengalissa Purulian asemalaiturilta junaraiteille hypännyt nainen on selvinnyt junan yliajosta hengissä kuin ihmeen kaupalla. 45-vuotias nainen oli maannut raiteiden välissä liikkumatta, kun suurikokoinen tavarajuna oli ajanut hänen ylitseen. Yksikin virheliike olisi johtanut välittömään kuolemaan.

Himani Manjhi oli yrittänyt mennä raiteiden toiselle puolelle, kun oli huomannut junan tulevan nopeaa vauhtia kohti. Koska nainen ei ehtinyt kiipeämään takaisin junalaiturille, joutui hän käymään nopeasti makuuasentoon. Ihmiset eivät ehtineet naisen apuun ja pelkäsivät pahinta. Katso video tästä.

Kun 56-vaunuinen juna oli vihdoin ylittänyt kohdan, huomasivat intialaiset Manjhin selvinneen hengissä. Nainen sai onnettomuudessa ainoastaan pieniä ruhjeita ja mustelmia, Daily Mail uutisoi. Caters News Agency on julkaissut tapahtumista videon.

Woman Survives Being Run Over By Train

This is the shocking moment a woman miraculously survives after being run over by a 42-carriage goods train in India.

Publié par Caters News Agency sur jeudi 2 mars 2017