Mies pelasi kaikki 8-bittisen Nintendon pelit läpi – yli 3 000 tunnin urakka!

Digi Pelit · Tim Isokivi

Meksikolainen Piotr Delgad Kusielczuk otti vuonna 2014 vastaan hurjalta kuulostavan haasteen. The Mexican Runner -nimellä tunnettu nopeuspelaaja päätti pelata kaikki Nintendo Entertainment System -konsolille julkaistut pelit läpi.

Nintendo Entertainment Systemille julkaistiin yhteensä 714 yhtiön lisensoimaa peliä. Kusielczuk aloitti urakan toukokuussa 2014 Whop ’Em -pelillä. Engadget-sivuston mukaan hän pelasi taannoin läpi haasteen viimeisen nimikkeen, Super Mario 3 -pelin.

Kaikkien 714 pelin läpipeluussa kesti yhteensä 3 435 tuntia. Kusielczuk on tiettävästi ensimmäinen ihminen, joka on pelannut kaikki 8-bittiselle Nintendolle julkaistut pelit läpi. Miehen suoritusta päästiin seuraamaan hänen Twitch-kanavallaan.