Someraivo repesi nettikuvasta – antaisitko lapsesi pitää tekolävistystä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Muiden tähtien valmistautuessa Oscar-gaalaillan juhlatunnelmaan Kourtney Kardashian päätti jäädä tällä kerralla kotiin. Kardashian halusi viettää Penelope-tyttärensä kanssa vapaa-aikaa ja julkaisi heistä suloisen yhteiskuvan tyttären nukahdettua.

Neljävuotias Penelope oli ilmeisesti ihaillut Kim Kardashianilla viime aikoina nähtyä huulikorua, jonka tyttö oli nyt saanut tädiltään lainaksi. Kourtneyn julkaisemassa kuvassa tekolävistys nähdään nukkuvan lapsen alahuulessa, mikä on saanut yllättävän monet vanhemmat tuohtumaan.

Vanhemmat ovat olleet raivoissaan siitä, että Kourtney on antanut lapsensa leikkiä tekolävistyksellä ja sallinut sen, että Penelope on laittanut sen omaan alahuuleensa. Tekolävistysten ja tarratatuointien antamisesta lapsille on varmasti monia eri mielipiteitä, mutta perheenäiti taisi kuitenkin hieman yllättyä siitä, että suloinen kuva sai monet niin suutuksiin.

Our Oscar Sunday. Yes, that's a lip ring. Thanks @kimkardashian

A post shared by Kourtney Kardashian (@kourtneykardash) on