Billboardin listaykkönen Migos saapuu Blockfesteille

Viihdeuutiset · Stara.fi

Pohjoismaiden suurin hiphop-tapahtuma Blockfest järjestetään historiansa kymmenettä kertaa Tampereen ydinkeskustassa 18. – 19. elokuuta. Juhlavuoden ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu ja lisää infoa festivaaliin liittyen tiedotetaan tulevan kevään aikana joka maanantai.

Blockfestin ensimmäinen ulkomainen artistikiinnitys on platinaa myyneestä Bad and Boujee -jättihitistään tunnettu Migos. Quavon, Takeoffin ja Offsetin muodostamaa yhdysvaltalaiskolmikkoa on tituleerattu muun muassa tämän vuosituhannen Beatlesiksi sekä merkittävimmäksi atlantalaiseksi rap-kokoonpanoksi sitten Outkastin.

Migos nousi pinnalle heti vuoden 2013 debyyttisinglellään Versace. Heidät tunnetaan myös ns. dab-tanssityylin suurlähettiläinä, sillä ilmiö räjähti maailmanlaajuiseksi heidän Look at my Dab -kappaleensa myötä vuonna 2015. Migosin uusin albumi, tammikuussa julkaistu ”Culture” nousi heti avausviikollaan Billboardin albumilistan kärkisijalle.

Kevään aikana Blockfesteille tullaan julkistamaan useita kotimaisia erikoiskeikkoja. Ensimmäisten suominimien joukossa on Cheekin ja Elastisen uusi superkokoonpano Profeetat, tinkimättömyydestään huolimatta Suomen suosituimpien räppäreiden joukkoon noussut Kube, PME Recordsin jalokivi Gettomasa sekä Eevil Stöön, DJ Kridlokkin ja Koksu Koon luotsaama KC/MD Mafia -kollektiivi.

Lisäksi vuosituhannen vaihteen legendaarisimpiin suomirap-kokoonpanoihin lukeutuvat MC Taakibörsta ja Tuomio & Kone nähdään Blockfesteilla ainutlaatuisella yhteiskeikalla.

Blockfestin lipunmyynti käynnistyy Ticketmasterissa ja Tiketissä maanantaina 13. maaliskuuta kello 9.00. Tapahtuma-alueena jatkavat positiivista palautetta kävijöiltä keränneet Ratinan stadion ja Ratinanniemi. Saatavilla on myös yhteislippuja sekä Blockfestiin että Helsingin Kaisaniemessä 1. heinäkuuta 2017 järjestettävään The Weekndin konserttiin, joka on osa festivaalin juhlavuotta.