Ihmisten uloste värjäytyi pinkiksi – syyllinen selvisi lopulta!

Ruoka · Tim Isokivi

Suosittuja Oreo-keksejä päästään nauttimaan Yhdysvalloissa nykyään myös vaahtokarkin makuisina. Peeps Oreo -leivonnaisten täyte on vaahtokarkkiteemaan sopivasti kauniin vaaleanpunaista. Peeps Oreo -kekseillä huomattiin olevan pian yllättäviä sivuvaikutuksia.

Instagram

Junk Food Guy -bloggaaja havaitsi nimittäin keksien värjäävän kielen pinkiksi jopa tuntikausien ajaksi. Kieli ei kuitenkaan ollut ainoa asia, minkä keksit värjäsivät.

Monet Twitter-käyttäjät ovat nimittäin sittemmin ihmetelleet ulosteensa värjäytyneen pinkiksi tai jopa kirkkaanpunaiseksi. Oreon edustaja vahvisti sivuvaikutuksen, mutta kertoi Buzzfeed-sivustolle kekseissä käytetyn elintarvikevärin olevan täysin turvallista syötäväksi.

Limited Edition Peeps Oreo! Found at: Target, Meijer, Walgreens, Winco, Jewel-Osco #thejunkfoodaisle

A post shared by The Junk Food Aisle (@thejunkfoodaisle) on