Jessica Edström päätyi paparazzikuviin Miamissa!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten, kun hän oli rannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

Eilen Jessica ikuistettiin jälleen upeisiin paparazzikuviin, kun hän ja Claudia viettivät aurinkoista rantapäivää bikineissä. Jessica osoitti jälleen kerran, että hänessä voisi hyvinkin olla aineksia kansainvälisen tason bikinikaunottareksi.

25-vuotias Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

Splash
Splash
Splash
Splash