Talletusautomaatti meni jumiin – joku oli yrittänyt tallettaa huumeita

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Floridan Bradentonissa sijaitseva talletusautomaatti oli mennyt jumiin. Suncoast Credit Union -pankin talletusautomaatti ei ottanut enää rahaa vastaan. Syyksi paljastui yllättäen pussillinen huumeita.

Poliisi on raportoinut floridalaisen talletusautomaatin menneen jumiin, koska joku oli syöttänyt koneeseen riihikuivan lisäksi kokaiinia. Automaattia korjaamaan tullut mekaanikko löysi seteleiden seasta pussillisen kokaiinia. Se oli aiheuttanut laitteistoon vian.

Viranomaiset uskovat, että kokaiinipussi oli ollut rahojen seassa. Nyt selvitetään, kuka oli viimeisin automaatilla rahaa tallentanut henkilö. Suomessa talletuksia voi tehdä TalletusOtto-automaateissa. Automaatteihin kelpaa vain viralliset eurosetelit ja -kolikot.