Vessasta levisi liian paha haju – lentokone joutui tekemään hätälaskun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Bengalurusta Delhiin matkalla ollut lentokone joutui tekemään Intiassa pakkolaskun yllättävän syyn vuoksi. Spicejet-matkustajakoneessa levisi nimittäin haju, jonka hirveyden vuoksi lentokone joutui tekemään ylimääräinen välipysähdyksen.

Lentokone teki hätälaskun Hyderbadin kentälle vessasta peräisin olleen hajun levittyä ohjaamoon saakka. Koneessa oli tapauksen aikana 188 matkustajaa. Metro-lehden mukaan vessa ja ohjaamo siivottiin Hyderbadin kentällä, ja kone pääsi jatkamaan matkaansa.

Spicejet ei ole toistaiseksi paljastanut, mikä hajun oli aiheuttanut. Kerroimme joulukuussa kuinka lentokoneiden ulosteet olivat muodostuneet ongelmaksi myös lentokoneiden ulkopuolella. Maa ryhtyi nimittäin sakottamaan lentoyhtiöitä, joiden lentokoneista putoaa jäisiä ulosteita maahan ja ihmisten päälle. Syynä olivat muun muassa Delhin kansainvälisen lentokentän lähellä asuvien asukkaiden valitukset, joiden mukaan he ja heidän talonsa olivat joutuneet jätösten pommittamiksi.