Hiiri vapautettiin loukusta – traaginen kohtalo seurasi silti

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hiiret löytävät tiensä usein talvipakkasilla ihmisten koteihin. Ne pääsevät talojen rakenteiden pienistä koloista, seinien väleistä ja putkista asuntojen komeroihin, joista ne voivat välillä säikäyttää asukkaat juoksemalla yllättäin piilostaan pois huoneen poikki toiseen huoneeseen.

Nyt videolla nähdään Norjassa sattunut tilanne, jossa miehet olivat saaneet hiiren loukkuunsa. Loukku ei ollut liiskaavaa mallia vaan pikkuinen selli, jossa hiiri säilyi vahingoittumattomana. Hiiren jäätyä loukkuun eläinrakkaat miehet olivat vielä päättäneet vapauttaa hiiren luontoon.

Miehet olivat ajaneet autonsa tien sivuun, jossa he laskivat loukun maahan. He päästivät hiiren vapauteen, jolloin se lähti juoksemaan kuitenkin suoraan autotielle. Epäonnekas hiiri jäi sekuntien sisällä vapautumisestaan auton alle ja menehtyi vapauttajiensa pettymykseksi.