Kerjääkö koirasi suupaloja? Tämä näky tulee tutuksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiran omistajat tietävät, että koira on ihmisen paras ystävä. Erityisen omistautuneen ja innokkaan ystävän koirasta saa varsinkin silloin kun on ihmisten ruokailuhetken aika. Vain harva koira pystyy olemaan vastustamatta ruoan kerjäämisen kiusausta.

Nyt videolla nähdään Gohan-niminen siperianhusky, jonka anelevia ja suloisia silmiä koiran omistaja pystyy harvemmin vastustamaan ruokaillessaan. Gohan saapuu miehen jalkojen luo käyskentelemään jo silloin kun mies valmistaa ruokaa. Gohan haluaa aina varmistua siitä, että se on varmasti silloin paikalla kun ruoka on valmista ja sitä aletaan syömään.

Mies on koostanut videolla useita tilanteita, joissa Gohan tulee kerjäämään mieheltä ruokaa.Vain harva pystyisi olemaan antamatta koiralle suupaloja Gohanin katsoessa niin anelevasti ruokailevaa isäntäänsä. Näihin tilanteisiin moni koiran omistaja pystyy varmasti samaistumaan.