Iso tanskandoggi on vanhukselle korvaamaton – auttaa kotitöissä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Koiranomistajat ovat lähes poikkeuksetta ylpeitä nelijalkaisen ystävänsä taidoista ja esittelevät niitä mielellään myös sukulaisille ja tuttaville. Nyt verkossa nähdään video eräästä tanskandoggista, joka esittelee oppimiaan taitoja.

Videolla nähdään ihana vanhusta auttava hieman yli vuoden ikäinen tanskandoggi. Isosta koostaan johtuen siitä on hyvin paljon miehelle apua etenkin erilaisten pussukoiden ja ostoskassian kantamisessa, minkä koira näyttäisikin tekevän mielellään.

Koira osaa auttaa miestä monissa kodin askareissa. Se osaa kantaa ruokapöydältä asioita takaisin jääkaapin luokse, minkä lisäksi se kiiruhtaa aina ostosreissujen jälkeen autolle hakemaan kauppakassit. Koirasta on myös apua roskapussien ulos viemisessä.