Kaikkein aikojen seksikkäin Vogue-kansi – hollantilaismallit alastomina!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Julkkiksia usein valokuvaava Mario Testino pääsi kuvaamaan Vogue-lehden kannen, josta saattoi tulla kaikkien aikojen seksikkäin kansi. Hollannin Voguen kanteen valittiin kaksi upeaa hollantilaiskaunotarta poseeraamaan hyvin läheisissä tunnelmissa toistensa kanssa.

Kauniit vaaleaverikot Lara Stone ja Doutzen Kroes pääsivät yhdessä Voguen näyttävään kansikuvaan, jossa naiset poseerasivat alasti kameralle. Naiset pitävät kuvassa toisistaan kiinni ja näyttävät siltä kuin kuvaaja olisi keskeyttänyt jotakin.

Lehden sisällä on naisista myös toinen kuva, jossa kaunottaret ovat juuri aikomassa suudella toisiaan. Naisten alastomat vartalot, vaaleat pitkät hiukset ja kuvan päälle liimattu oranssi väri kiinnittävät katseen väkisinkin lehden kanteen, joka ei voi olla erottumatta lehtihyllyllä.