Mies harrasti seksiä aidan kanssa – poliisi pidätti

Ohhoh! · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan uutisia ihmisistä, jotka ovat jääneet kiinni yrittäessään harrastaa seksiä mitä erilaisempien esineiden kanssa. Nyt Yhdysvaltojen Texasissa on pidätetty aitaan mieltynyt mieshenkilö.

Austinissa asuva Diana Vazquez huomasi, kuinka hänen naapurinsa virtsasi pihalla olevaa verkkoaitaa vasten. Tilanne eskaloitui nopeasti, sillä yhtäkkiä 32-vuotias mies alkoi riisumaan vaatteitaan. Tämän jälkeen hän alkoi nuolemaan aitaa.

Nuoltuaan aitaa jonkin aikaa naapuri työnsi peniksensä verkkoaidan reiän läpi, ja näytti siltä kuin hän olisi harrastanut seksiä sen kanssa. Vazquez päätti tässä vaiheessa soittaa poliisit paikalle.

Naapuri oli Smoking Gun -sivuston mukaan humalassa virkavallan pidätettyä hänet itsensäpaljastamisesta. Mies yritti kiistää tekonsa, mutta teosta löytyi todistusaineistoa. Vazquez oli nimittäin sattunut kuvaamaan tilanteen videolle.