Upeaa! Helsinki-Vantaan lentokenttä äänestettiin maailman parhaaksi

Matkailu · Terhi Piiroinen

Helsinki-vantaan lentokenttä on äänestetty maailman parhaaksi lentoasemaksi. Matkailusivusto eDreamsin nettikyselyssä arvoitiin lentokenttien laatua kolmessa eri kategoriassa ostosmahdollisuuksien, ravintolatarjonnan ja istuskelupaikkojen suhteen. Äänestykseen vastasi 65.000 ihmistä.

Matkasivusto eDreams järjesti asiakkailleen koko viime vuoden ajan kestäneen kyselyn, jossa vastaajat saivat äänestää maailman parhaimpia lentokenttiä. Helsinki-Vantaan jälkeen toiseksi nousi Glasgow’n kansainvälinen lentokenttä ja kolmanneksi Zürichin lentokenttä. Kymmenen parhaan joukossa oli kaikkiaan kahdeksan eurooppalaista lentokenttää.

eDreams

Helsinki-Vantaan lentokenttä sai 4,3 pistettä viidestä. Suomi on ollut viime aikoina nosteessa matkailijoiden keskuudessa. Maamme täyttää tänä vuonna sata vuotta, mikä näkyy myös matkailumarkkinoinnissa ja Suomen suosiossa.