Näillä vinkeillä estät hiusten sähköisyyden

Lifestyle · Terhi Piiroinen

Hiukset muuttuvat talvella sähköiseksi. Etenkin pipon alla kutrit muuttuvat sekaiseksi takkupesäksi, joka ritisee ja rätisee jokaiseen ilman suuntaan. Sähköisyyttä voi estää hoitoaineen avulla, mutta sitä voi myös poistaa helposti.

Lifestyle-sivusto Nifty vinkkaa nyt kauneudenhoitoon liittyviä niksejä, jotka ovat olleet ainakin Suomessa ajankohtaisia jo muutaman kuukauden ajan. Hiusten sähköisyyttä voi poistaa esimerkiksi vauvojen puhdistuspyyhkeiden avulla hieromalla liinaa hiussuortuviin.

Sähköisyys talttuu myös hiuslakan ja harjan avulla tai käsirasvaa hiusten latvoihin hieromalla. Muoviset kammat ja harjat kannattaa myös vaihtaa talvikaudella metallikampoihin tai luonnonmukaisista materiaaleista valmistettuihin versioihin.

How To Get Rid Of Hair Static

Beanie cramping your (hair)style? Try these easy tricks to get rid of hair static! ✨

Publié par Nifty sur jeudi 9 mars 2017