Ben & Jerry’s lanseerasi aamiasmurojen makuiset jäätelöt

Ruoka · Tim Isokivi

Suosittu jäätelövalmistaja Ben & Jerry’s on tuonut markkinoille uutuusmakuja, joiden inspiraationa toimivat lapsuuden aamupalahetket. Kolmen uuden jäätelön kerrotaan nimittäin maistuvan aamiaismuroilta.

Uutuusmakuja ovat maissihiutaleilta maistuva Frozen Flakes, hedelmäinen Fruit Loot ja suklaamurojen makuinen Cocoa Loco. Yhtiön mukaan aamiaismurojen makuisten jäätelöiden tarkoituksena on saada ihmiset tuntemaan olonsa jälleen lapsenmieliseksi.

– Miksi yhdistää jäätelö ja murot? Koska kulhon pohjalla oleva makea maito on amiaismurojen paras osuus, Ben & Jerry’s julistaa.

Uutuusmakuja tullaan näkemään ainakin Yhdysvaltojen Ben & Jerry’s -liikkeistä. Toistaiseksi ei ole tiedossa, tulevatko aamismurojäätelöt löytämään tiensä myös Suomeen.