Naiset pitävät itsevarmoista miehistä – nämä huomaavat ensimmäisenä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Naiset huomaavat helpoiten aina itsevarmat miehet ja pitävät heitä seksikkäämpinä. Itsevarmuuden arvostaminen on naisilla evoluution tulos, koska naiset suosivat kumppania, joka ei juokse taistelua pakoon ja pystyy suojelemaan perhettä. Nyt Men’s Health -lehti on paljastanut kehonkielen asiantuntijoiden neuvot miehille, jotka haluavat näyttäytyä mahdollisimman itsevarmoina naisille.

1. Tyyli ja kävelyNaiset huomaavat ensimmäisenä siistin tyylin ja sen miten mies kävelee. Pukeudu siis huolitellusti ja kävele rauhallisesti. Itsevarmat miehet eivät ole koskaan kiireessä.

2. Katso häntä silmiinKatsekontaktin ottaminen kertoo itsevarmuudesta. Rohkea silmiin tai huuliin katsominen on seksikästä. Katsekontaktin voi vielä kruunata jollakin kehulla, jossa korostat naisen ainutlaatuisuutta ottamalla huomioon hänen ulkonäössään pienen yksityiskohdan.

3. Ota kohteliaisuus vastaanJos nainen antaa sinulle kohteliaisuuden, ota se vastaan hymyillen ja kiitä. Kohteliaisuuden vastaanottaminen on seksikkäämpää kuin sen kieltäminen ja nöyristeleminen.

4. Jätä ääniviestiMikäli äänesi ohjautuu hänen vastaajaansa, jätä naiselle viesti. Saatat olla koko päivänä ainut, joka sen tekee, minkä vuoksi viesti ei jää huomaamatta.

5. Juhli naisen menestystäNaisen menestymisen huomiominen ja sen juhlistaminen kertoo siitä, että voit itsevarmasti myöntää naisen onnistumiset ilman, että tuntisit itse alemmuutta siitä.