Siperianhusky päätti herättää isäntänsä – ei antanut armoa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lemmikinomistajat tietävät, että eläimet keksivät aina mitä ovelampia keinoja saada omistajansa hereille. Koirat ja kissat saattavat nuolla omistajan naamaa, tuoda hänelle sukat sänkyyn, hyppiä päällä tai vetää peiton päältä pois. Nyt videolla nähdään suloinen koira, joka herättää omistajansa todella varmoin ottein.

Monet koirat eivät malttaa odottaa isännän heräämistä, koska nälkä tai halu ulkoilemaan käy liian suureksi. YouTube-videolla nähdään miten eräs suloinen siperianhusky yrittää päättäväisesti herättää omistajansa hyppimällä miehen päällä miestä yhtään säälimättä.

Mies haluaisi vielä nukkua ja hän on kääriytyneenä peittoonsa. Videolla nähdään miten koira yrittää kaivaa miestä esiin peiton alta ja hyppelehtii ja pomppii miehen päällä, minkä vuoksi unien jatkamisesta tulee kuitenkin melko mahdotonta.