Veli vaihtoi siskon kultakalat porkkanoihin – sisko ei huomannut mitään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Pienet akvaariokalat ovat melko helppoja lemmikkejä, joiden suhteen tulee huolehtia vain akvaarion siisteydestä, veden vaihtamisesta ajoittain ja kalojen säännöllisestä ruokkimisesta. Eräs veli oli kuitenkin huomannut, että hänen siskonsa ei tunnu kiinnittävän tytön rakkaisiin kultakaloihin mitään huomiota.

Veli oli päättänyt näpäyttää siskoaan ja tehdä hänelle pienen jäynän. Veli oli poisanut siskon kultakalat hänen akvaariostaan toiseen astiaan ja ottanut ne omaan huoneeseensa piiloon. Veli oli korvannut siskon kultakalat pikkuporkkanoilla, minkä jälkeen hän oli jäänyt vain odottelemaan koska sisko huomaa, että kalat ovat kadonneet.

Veli päivitti tilannetta joka päivä Twitteriin, minkä vuoksi moni kiinnostui tapauksesta ja siskon tulevasta reaktiosta. Nyt kalojen vaihtamisesta porkkanoihin on kuitenkin kulunut jo monta päivää eikä sisko ole vieläkään huomannut, että hänen akvaariossaan on porkkanoita eikä kultakaloja.