Elon Musk löi 250 000 000 dollarin vedon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurimpiin visionääreihin lukeutuva Elon Musk tunnetaan muun muassa Teslan, Hyperloopin, Paypalin, SpaceX:n perustajana. Hänet tunnetaan huimista lupauksistaan, jotka muuttavat maailmaa. Eräs niistä on täysin autonomiset Tesla-autot vuonna 2018. Nyt Musk on lyönyt rajun vedon.

Australia on kärsinyt viime aikoina vakavista sähköverkon ongelmista, joihin Muskilla on omasta mielestään nopea ja toimiva ratkaisu. Kuten aina, hänen huikeita lupauksiaan ei tälläkään kerralla uskottu heti suoralta kädeltä, mutta Musk tuki lupaustaan melkoisella vedonlyönnillä.

Visionääri vastasi lupaamalla antaa 250 miljoonan dollarin arvoisen järjestelmän Australialle ilmaiseksi, ellei se onnistuisi ratkaisemaan sadan megawatin ongelmaa sadassa päivässä. Aika lähtee kulumaan siitä, kun sopimus allekirjoitetaan ja pitää sisällään järjestelmän rakentamisen ja käyttöönoton.

– Onko tämä tarpeeksi tosissaan? Musk päätti viestinsä.

Parhaillaan Cannon-Brookes yrittää kerätä rahoitusta, jolla projekti saadaan käyntiin. Näin ollen voimme muutaman kuukauden kuluttua jännittää miten miesten vedonlyönnissä käy.