Päivän Lehti: Suomalaisesta sotasankari Simo Häyhästä tekeillä elokuva

Viihdeuutiset · Stara.fi

Päivän Lehti uutisoi tänään, että suomalaisesta sotasankari Simo Häyhästä on tekeillä elokuva. Maailman kaikkien aikojen paras tarkka-ampuja kaatoi poikkeuksellisella urallaan epävirallisten tietojen mukaan peräti 542 vihollisen sotilasta.

Methodical Production

Päivän Lehti uutisoi tänään, että elokuvaohjaaja David McElroy on kiinnitetty tekemään Simo Häyhän elämästä The White Death -elokuvaa, jonka käsikirjoittaa James Poirier. Tuotantotiimillä on käsissään potentiaalinen hittielokuva, sillä jo yksin käsikirjoitus on palkittu jo kahdella arvostetulla elokuvapalkinnolla Tribecan ja Jacksonvillen elokuvafestivaaleilla. Elokuva on parhaillaan jo esituotantovaiheessa. McElroy on useasti palkittu elokuvaohjaaja.

Simo Höyhä tunnettiin vihollisen joukoissa nimellä Valkoinen kuolema. Samalla nimellä hänestä julkaistiin myös Petri Sarjasen kirjoittama menestyskirja. Taannoin BBC History Extra -sarjassa julkaistiin artikkeli Häyhästä otsikolla The World’s Deadliest Sniper. Nyt teillä on siis luonnollinen ja ansaittu jatkumo näille, kun suomalaisen sotasankarin tarina on määrä nähdä myös elokuvana.