Blockfestin lipunmyynti alkoi: ”Ylitti kaikki odotukset!”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosittu ja joka vuosi loppuumyyty kaupunkifestivaali Blockfest täyttää tänä kesänä kymmenen vuotta. Juhlavuosi huipentuu Tampereen ydinkeskustassa 18. – 19. elokuuta nimekkään esiintyjäkaartin tähdittämänä. Festivaalin lipunmyynti käynnistyi tänään maanantaina.

– Lipunmyynti ylitti heti aamulla kaikki odotukset. Siellä on nyt todella hyvä vauhti päällä, ja erityisesti VIP-liput näyttävät taas kerran loppuvan nopeasti, tapahtuman promoottori Kalle Kallonen kertoi Staralle.

Tänä vuonna myynnissä on myös kolmen päivän erikoilippuja, joilla pääsee varsinaisen Blockfestin lisäksi myös Helsingin Kaisaniemessä 1. heinäkuuta järjestettävään supertähti The Weekndin konserttiin. Konsertissa esiintyvät myös Bryson Tiller, Kasmir, JVG, Evelina ja Kube.

Blockfestin ensimmäisessä julkistuksessa paljastettiin taannoin Bad and Boujee -jättihitistä tunnettu yhdysvaltalainen Migos, Cheekin ja Elastisen muodostama Profeetat, Gettomasa, Kube, KC/MD Mafia sekä MC Taakibörsta ja Tuomio & Kone -kokoonpanojen yhteiskeikka.