Jessica Edström tyrmää povellaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen mallikaunotar Jessica Edström valittiin vuonna 2013 äänivyöryllä GTI-tytöksi. Lisäksi hän on sijoittunut toiseksi Seiskan tähtityttö -kilpailussa. Ensikerran vaaleaverikkö päätyi paparazzikuviin Miamiassa jo vuosia sitten ollessaanrannalla julkkisystävänsä Claudia Romanin kanssa.

Paparazzikuvien lisäksi Jessica julkaisee itsekin upeita kuvia itsestään sosiaalisessa mediassa.

25-vuotias Jessica Edström on työskennellyt baarimikkona ja hän kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Näyttävä kaunotar on työskennellyt lisäksi sirkusammattilaisena Australiassa. Kaunotar suurensi muutama vuosi sitten kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.

Sunday funday 😉😘❤ .•

A post shared by Jessica Edström 📍 Miami (@pezsi) on

Pool day everyday 😀💦

A post shared by Jessica Edström 📍 Miami (@pezsi) on

Happy #boobieday! Or I mean Women's Day.. #pussypower ??❤

A post shared by Jessica Edström (@pezsi) on

Ready, set.. 🔛

A post shared by Jessica Edström 📍 Miami (@pezsi) on

Just chillin' ?✨

A post shared by Jessica Edström (@pezsi) on