Kendall Jenner poseerasi puolialastomana

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumallin uraa tekevä Kendall Jenner on näyttävä näky mainoksissa ja muotinäytösten lavoilla. Nuorella naisella on hoikka, mutta kuitenkin myös kurvikas vartalo, jollaisen moni nainen varmasti haluaisi. Eilen Kendall ikuistettiin Miamissa, jossa hän poseerasi muotikuvauksissa.

Nykyinen Victorian enkeli Kendall oli pukeutunut pelkkiin punaisiin alusvaatteisiin, kun hän yritti poseerata viettelevästi tekonurmella istuskellen.

Kendall Jenner kertoi äskettäin haluavansa treenata vatsalihaksiaan niin kauan, että niissä tuntuu sellainen polte, että hän tietää pelkän nauramisenkin seuraavana päivänä sattuvan vatsalihaksiin. Jenner paljasti tekevänsä myös kuntoilusovelluksen neuvomia vatsalihasliikkeitä kotonaan. Malli yrittää muistaa aina mahdollisimman usein tehdä vatsarutistuksia samalla kun hän katsoo esimerkiksi televisiota.

Splash
Splash
Splash
Splash