Lentoyhtiö opettaa työntekijöille taistelulajeja – valmiudet väkivaltaisiin tilanteisiin

Matkailu · Terhi Piiroinen

Venäläinen halpalentoyhtiö Pobeda Airlines on aloittanut lentohenkilökuntansa lisäkoulutuksen. Yhtiö järjestää lentoemännille ja stuerteille kursseja, joilla työntekijät voivat opetella itsepuolustus- ja kamppailulajeja.

Venäläinen lentoyhtiö haluaa suojella työntekijöitään ja antaa heille valmiudet puolustautua uhkaavissa tilanteissa. Pobeda Airlinen lentohenkilökunta on joutunut väkivaltaisten hyökkäysten kohteeksi viime aikoina. Yksi lentokenttävirkailija oli saanut nyrkistä, kun hän ei suostunut päästämään myöhässä tullutta matkustajaa enää lentokoneeseen.

Ensin yhtiö kaavaili turvahenkilöstön palkkaamista lentoyhtiön työntekijöiden tueksi. Tämä olisi kuitenkin nostanut lentolippujen hintoja muutamalla prosentilla. Henkilökunnan kouluttaminen ja taistelulajien opettaminen tulee halvemmaksi, Daily Mail uutisoi.

Полетной пятницы друзья! Фотография: @with__pleasure

A post shared by Победа (@pobeda_aero) on